Озонов газ – предложение в борбата с коронавирус

Posted on

Беше заявено, че озоновият газ, който има способността да убива вируси, бактерии, гъбички и микроби, може да се използва по-активно за защита срещу новия вид коронавирусна епидемия, която засяга света.

Съобщава се, че озоновият газ, който има способността да убива вируси, бактерии, гъбички и микроби в борбата срещу новия тип епидемия от коронавирус (Kovid-19), може да се използва по-активно за подкрепа на защитата и укрепване на имунитета.

Специалистът по физикална медицина и рехабилитация, Нуртен Кючюккакир, който е работил в болница „Ротем Бурса“, каза пред репортер на АА, че озоновата молекула е един от природните газове в природата.

Kucukcami,  в Турция озонът в последните 10-15 години,  се използва за активно лечение  и заяви: „защото това е сериозна  възможности за дезинфекция, прилагаме  го също така и  като защитна цел срещу инфекции Ние  го използваме  по най-активен начин, за  защитена от хронична и епидемия инфекция   както и за терапевтични цели.“. каза той.

Като обясни, че съществуват различни методи за озонова терапия, Küçükçakır каза:

„Има много различни методи на употреба. В случаите, които засягат цялото тяло, ние вземаме приблизително 100 куб. См.  И  смесваме озоновия газ с кръвта, след което връщаме обратно по  съдов път на пациента. Циркулираме цялото тяло с оксигенирана кръв.“

„Ползата от озоновата терапия“

Küçükçakır посочи, че озонът е най-силният природен дезинфектант в света и продължи, както следва:

„Преминаваме през много труден период. Ние се борим срещу коронавирусната инфекция у нас, както и в целия свят. Тъй като това е нов вирус, се опитват различни методи по отношение на превенция и лечение. Особено възрастните хора и тези с хронични заболявания и пациентите, чиято имунна система не е достатъчно силна, са изложени на по-голям риск от инфекции. В този период можем да се възползваме от озоновата терапия, за да увеличим мярката. „

„Обещаваща ситуация“

Изразявайки, че интересът към лечението с озон нарасна значително наскоро, Küçükçakır каза: „Ефективността на лечението с озон (от вируси) е много висока в защитната част. Това може да бъде обещаващо поддържащо лечение за всички тези ефекти в частта за лечение. В Испания и Италия започна лечението срещу коронавирусна инфекция. и са постигнати наистина ефективни резултати. “ каза той.

Küçükçakır посочи, че има две изследвания, обявени за това, и продължи думите си по следния начин:

„Един от тях е на остров Ибиса, Испания. Тук озонотерапията се използва като“ поддържащо лечение „в болница. Ковид-19 се прилага в група от приблизително 30 пациенти, които са били положителни и са имали тежка белодробна инфекция. Установено е, че процесът на възстановяване е бърз, прилага се и при група от 36 пациенти в Италия.Всички тези пациенти се отърват от болестта.Те наистина са обещаващи. Ние с нетърпение очакваме резултатите от тези изследвания. „

Турция подготвя протоколи свързани с резултатите от прилагането на алтернативно лечение с озон

https://www.aa.com.tr/tr/koronavirus/koronavirusle-mucadelede-ozon-gazi-onerisi/1817060