За нас

Ние сме фирма HEALTH SOLUTIONS LLC, и имаме удоволствието за първи път в България, да предложим КАБИНА С ОЗОН ЗА ВИСОКО ИНТЕНЗИВНА  ДЕЗИНФЕКЦИЯ наричана за краткост – КОВИД.

КАБИНАТА С ОЗОН ЗА ВИСОКО ИНТЕНЗИВНА ДЕЗИНФЕКЦИЯ осигурява цялостна дезинфекция при навлизане в нова среда, като няма нужда да носите допълнително защитно облекло, докато използвате тази кабина.

Не се впръскват никакви течности и дезинфектанти, работи изцяло с дезинфекция чрез газообразен Oзон, който не е вреден за здравето при правилно ползване. По време на дезинфекция се използва Oзонов газ, произведен от въздух.

Начина на работа с Кабината е напълно подходящ за третиране на преминаващи с ежедневно облекло. Поради тази причина нашите  озонови  кабини са предназначени за външно ползване, като по този начин не позволяват внасянето и разнасяне на бацили и вируси в помещения, сгради и други обществено места.

Кабината е НЕ е предназначена за ползване във вътрешни, затворени пространства или предверия. Поставяне  и ползване  на кабината е от външната страна на главен вход.

Свържете се с нас за повече и направете своето запитване!

Очакваме Ви!